GeoApps

Samen werken aan betere geo-informatie.

PC, tablet, smartphone of TouchTable

Moderne, responsive kaartapplicatie

MapServices

Online portaal voor uw geodata

Kenmerken

Wanneer u gebruik maakt van GeoApps is het aanschaffen van dure GIS-software niet meer nodig. U bespaart dus aanzienlijk op jaarlijkse licentiekosten en ICT-beheer. GeoApps heeft een gebruikservaring en performance die ongeëvenaard is. Hierdoor is elk kaartproject snel gerealiseerd – of het nu gaat om een eenvoudige kaart of een complex project met vele themakaarten en gebruikers. GeoApps is standaard rijk gevuld met diverse kleurentemplates, stijlbibliotheken en functionaliteiten. 

Met GeoApps is gebruik te maken via verschillende laagdrempelige abonnementsvormen. De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid data en gebruikswensen. GeoApps is gebaseerd op open-source componenten, waardoor het een aantrekkelijke oplossing is binnen vrijwel elk budget.

De nieuwste technieken voor snelle kaarten

Elke GeoApps omgeving is voorzien van de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat kaartlagen automatisch worden ‘gecached’. Hierdoor zijn kaartlagen direct opvraagbaar zonder eerst gegenereerd te hoeven worden. Dit levert zeer snelle responstijden op.

GeoApps is een cloudoplossing en daardoor volledig webbased in te richten en te beheren. De applicatie sluit naadloos aan op open sourcetechnieken zoals PostGIS, GeoServer en OpenLayers en is te koppelen aan externe databronnen die voldoen aan open standaarden zoals WMS. 

Zet uw project op de kaart

GeoApps biedt u de tools om uw projecten op de kaart te zetten. Uw klanten zien in één oogopslag de diversiteit van uw bedrijf. De kaart biedt tevens inzicht in de geografische spreiding van uw projecten, desgewenst met onderscheid in vestigingen, thema’s en/of werkgebieden.

 De GeoApps kaartviewer vertaalt uw projectenlijst (bv. Excel of database) naar een kaart met aanklikbare iconen. In de interactieve, online kaartviewer – met uw eigen bedrijfsnaam, logo en uitstraling– kunnen bezoekers eenvoudig doorklikken naar elk project. De popup toont een foto en beschrijvende tekst van het project inclusief een link naar de projectwebsite. Voeg de kaartviewer eenvoudig toe aan uw eigen website, via link of embed.

Mooie iconen zijn standaard inbegrepen

Een uitgebreide iconenbibliotheek is standaard meegeleverd met elke GeoApps omgeving. Hiermee zet u in een handomdraai een mooie kaart online. Wilt u eigen iconen of symbolen gebruiken? Voeg deze eenvoudig toe door uw iconen te uploaden. Op uw verzoek kunnen wij speciale  iconen ontwerpen en deze toevoegen aan uw eigen bibliotheek. 

De fysieke hosting van GeoApps vindt plaats in ons hoogwaardige datacenter in Groningen, met diverse backuplocaties verspreid in Nederland. Onze datacenters hebben zich uitgebreid bewezen met een beschikbaarheid over de afgelopen tien jaar van 99.999%. 

De fysieke hosting van GeoApps vindt plaats in ons hoogwaardige datacenter in Groningen, met diverse backuplocaties verspreid in Nederland. Onze datacenters hebben zich uitgebreid bewezen met een beschikbaarheid over de afgelopen tien jaar van 99.999%. 

Deze website is onderdeel van:

T: 0570- 746070
E: info@mapgear.nl

Bezoekadres
Zutphenseweg 6, 7418AJ Deventer

Postadres
Postbus 2235, 7420 AE Deventer

KVK: 63022087
IBAN: NL12 ABNA 0438 0671 85
BTW: 855058742B01

Routebeschrijving

© Copyright 2018 MapGear B.V. Privacybeleid