Abonnementen

GeoApps wordt aangeboden in meerdere, laagdrempelige abonnementsvormen. De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid data en uw gebruikswensen. Doordat GeoApps gebasseerd is op open source componenten, is het een aantrekkelijke oplossing binnen vrijwel elk budget. Informeer naar de aantrekkelijke mogelijkheden en prijzen voor uw project of organisatie. 

Een aantrekkelijke kaartviewer voor elk project

Het kaartplatform GeoApps biedt tools om geodata online te publiceren als webservice, in een kaartviewer of embedded in een website of applicatie. GeoApps is een cloudoplossing en volledig webbased in te richten en te beheren. De architectuur is gebaseerd op beproefde open source technieken waarmee data online toegankelijk wordt gemaakt als webservice in elk gewenst open standaard protocol. Door de geclusterde en schaalbare infrastructuur kunnen ook zeer grote datasest op efficiente wijze worden geserveerd met behoud van performance, zelfs bij veel gelijktijdige gebruikers. Dit maakt GeoApps Hosting bij uitstek geschikt als basis voor grootschalige toepassingen waarbij 24/7 beschikbaarheid essentieel is. Maar ook voor projecten met één of enkele kaartlagen biedt GeoApps Hosting een goede en betaalbare oplossing. 

Basic

89,-/maand
  • 3 kaarten
  • 1 workspace
  • 1 GB opslag

Standard

309,-/maand
  • 25 kaarten
  • 3 workspace
  • 10 GB opslag

GeoApps Hosting abonnementen

GeoApps hosting is een innovatieve cloudservice om uw kaartdata op een snelle en betrouwbare manier online beschikbaar te stellen. De architectuur is gebaseerd op beproefde open source technieken waarmee u uw data online toegankelijk maakt als webservice in vrijwel elk gewenst open standaard protocol. Wij bieden diverse aantrekkelijke standaard abonnementen aan, daarnaast kunnen wij ook een aanbod op maat samenstellen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

1 GB

25,-/maand

5GB

50,-/maand

10 GB

80,-/maand

20 GB

150,-/maand

GeoApps uitproberen?

Maak kennis met GeoApps tijdens een vrijblijvende demonstratie door één van onze experts en ontdek wat Geoapps voor uw organisatie kan betekenen.

Wij komen graag bij u op locatie, maar u bent uiteraard ook welkom in ons kantoor aan de Zutphenseweg in Deventer. Laat uw gegevens achter of neem contact op via 0570-74 60 70.

Deze website is onderdeel van:

T: 0570- 746070
E: info@mapgear.nl

Bezoekadres
Zutphenseweg 6, 7418AJ Deventer

Postadres
Postbus 2235, 7420 AE Deventer

KVK: 63022087
IBAN: NL12 ABNA 0438 0671 85
BTW: 855058742B01

Routebeschrijving

© Copyright 2018 MapGear B.V. Privacybeleid